Ziemassvētki ir laiks, kad jādomā ne tikai par sevi, bet arī par apkārtējiem cilvēkiem!
Fotosesijas dāvanu karte ir labākā dāvana mūsu mīļajiem, lai radītu jaunas atmiņas un pastāstītu viņiem, cik laimīgs esi, ka viņi ir tavā dzīvē. Pats galvenais Ziemassvētku laikā ir padarīt mūsu tuvākos cilvēkus laimīgus, tādēļ dāvanu karte profesionālai fotosesijai ir piemērota jebkurai personai, ne tikai augstas kvalitātes foto dēļ, bet arī neaizmirstamai pieredzei! Radīsim jaukas atmiņas kopā!

Tu izbaudīsi speciālas Ziemassvētku un Jaunā Gada sajūtas, kamēr piedalīsies fotosesijā. Mūsu studijas dāvanu karte ir lieliska dāvana ģimenēm. Šeit mēs piedāvājam izvēlēties starp divām telpām ar atšķirīgām tematiskajām dekorācijām. Fotosesijas laikā Tu vari dalīties priekā ar visu ģimeni. Profesionālie fotogrāfi uzņems skaistas un spontānas fotogrāfijas. Fotostudijas.lv dāvanu karti Tu vari izmantot ne tikai svētku fotosesijā, bet arī jebkurā citā laikā, izveidojot savu radošo konceptu un idejas fotosesijai. Šī ir pasakaina iespēja ģimenei sanākt kopā un parādīt, cik laimīgi, priecīgi un pateicīgi Jūs esat šajās fotogrāfijās.

Nezini, ko uzdāvināt saviem draugiem? Fotosesijas dāvanu karte padarīs laimīgu ikvienu, it sevišķi sievietes. Šī būs fantastiska iepēja piedalīties individuālā fotosesijā, kurā tava draudzene sajutīsies kā pasaulslavena modele. Mūsu studijā profesionālie fotogrāfi radīs brīvu un nepiespiestu atmosfēru, lai cilvēks varētu justies viņš pats- atbrīvots, pārliecināts un skaists! Šo dāvanu karti iespējams izmantot arī kopā, lai radītu smieklīgas bildes, iemūžinātu draudzību skaistās fotogrāfijās. Tu būsi priecīgs par rezultātu- izvēlies labākās bildes un droši ievieto tās sociālajos tīklos! Neaizmirsti atzīmēt mūs savās bildēs, lai arī citi draugi varētu radīt savas fantastiskās fotogrāfijas pie mums!

Taču, protams, fotosesija nav dāvana tikai sievietei! Šī būs lieliska iespēja jebkuram vīrietim uz šīs pasaules parādīt sevi no labākās puses. Mūsdienās ļoti svarīgas kļūst arī lietišķās fotogrāfijas. Cilvēkiem, kas nodarbojas ar biznesu, advokātiem un citiem bieži vien nepieciešamas profesionālas un lietišķas fotogrāfijas, lai veidotu savu tēlu interneta vidē. Dodiet vīriešiem iespēju, uzdāvinot dāvanu karti arī viņiem!

Tā būs lieliska dāvana arī bērniem. Lieliska pieredze kļūt par princi vai princesi. Tava fantāzija var nākt gaismā! Šī ir dāvana ar ieguldījumu nākotnē, jo kuram gan nepatīk aplūkot bērnības bildes un atcerēties fantastiskos piedzīvojumus!