Mūsu fotostudijā ir viss nepieciešamais kvalitatīvai un profesionālai fotografēšanai. Mums ir visi nepieciešamie stiprinājumi un apgaismes fotosesijām. Daži piemēri, kas pie mums pieejami:

  • Reflektors

Reflektors ir domāts, lai iegūtu asu, kvalitatīvu zīmējošo gaismu, studijas zibspuldzei var izmantot standarta reflektoru.

  • Softboksi

Softboksi jeb mīkstās gaismas kastes ļauj mīkstināt krītošo gaismu no zibspuldzes vai pastāvīgās gaismas, kas ļauj izvairīties no asām ēnām.

  • Foto lietussargs

Šāds foto lietussargs ļauj dažādos veidos izkliedēt un atstarot zibspuldzes vai patstāvīgās gaismas studijā, tādā veidā iegūstot apgaismojumu, kas ir atbilstošs tieši Tavām vēlmēm.

  • Stripboksi

Stripboksi ir izteikti gara taisnstūra formas softboksi, kas ir piemēroti īpaši pievilcīgai matu vai cilvēka izgaismošanai visā augumā. Šādas formas softboksi rada garenu atspīdumu modeļa acīs.

  • Oktabokss

Oktabokss jeb astoņstūrains softbokss, kas rada apgaismojumu maksimāli līdzīgu dabīgajam, piemēram, saules gaismai vai dienas gaismai.

  • “Beauty dish”

Gaismu, ko izdot “Beauty dish” ir maigāka kā zibspuldzes radīta gaisma, bet stiprāka nekā gaisma no softboksa, tādējādi attēlam piešķirot maigu, bet kontrastainu izskatu, kurš rada dramatisku efektu.

  • Tubus

Tubus ir konusveida uzgalis, kas ierobežo gaismas plūsmu. Ideāli piemērots gaismas plankuma radīšanai uz fona vai modeļa matu sakārtojuma apgaismošanai.

Ja vēlaties uzņemt lieliskas fotogrāfijas kā piemiņu, bet jums nav profesionālu apgaismojuma ierīču, varat izīrēt šis pie mums.

Kā arī, ja esi profesionāls fotogrāfs un vēlies ieviest izmaiņas savās aktivitātēs un izmēģināt filmēšanu studijā, tad vari pie mums īrēt studiju, kur atpūsties un uzņemt neaizmirstamus kadrus.